Vállalati Innováció Konferencia

2016.12.25. 20:35


Ami digitalizálható, azt digitalizálni is fogják. A kérdés csak annyi, hogy te min változtatsz? (17.05.05., Magyar Telekom Székház)


A digitalizációról beszél ma már mindenki, nem nehéz látni, hogy ez a trend az IT-n túl is mindenhol változásokat hoz. Megváltoznak megingathatatlannak hitt üzleti modellek, megváltoznak a folyamatok, értékláncok, vállalatok szerkezete, a munka, a munkahely, de ma már egy startup sem ugyanaz, mint 5 éve.

A technológia mindenhol ott van, nem kételkedünk benne, hogy igaz a mondás: ami digitalizálható, azt digitalizálni is fogják. A kérdés csak annyi, hogy te min változtatsz?

A digitális innováció kihívásokkal teli terület, de a felkészüléshez kiváló tapasztalatot adnak a startup világban megtanult módszerek.

Az IVSZ ezért is hozta közel egymáshoz negyedik alkalommal a startupokat és nagyvállalatokat, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit.

Az előző évben több mint 450 fő regisztrált a rendezvényre, a célközönség arányos részben vállalati innovációs-, marketing- és üzletfejlesztési vezetőkből, befektetői-inkubátori szakértőkből és kis-közepes tech vállalkozások képviselőiből áll.

Az előadások mellett a konferencia szerves része volt az innovációs kiállítás is, ahol a cégek alaposabban bemutatkozhattak, potenciális partnereket ismerhettek meg.

A konferenciára vonatkozó információk és videók ITT tekinthetőek meg.