To bring out
the best

Üdvözöljük honlapunkon

A Vialto Consulting csapata jelentős szakmai múlttal és számos rangos címmel rendelkező tanácsadó kollégával törekszik ügyfelei sikeressé tételére.

A vezetési tanácsadás teljes vertikumát nyújtjuk hazai és külföldi ügyfeleink számára egyaránt.

Munkánk során hosszú távú bizalmi viszonyon, emberközpontú kommunikáción alapuló kapcsolatok kialakítására törekszünk.

Célunk, hogy mindig magas fokú tanácsadói szakértelmet és kimagasló minőséget nyújtsunk.

To bring out THE BEST!

Új CSR projektünk indult

2017. április 6-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen megtartottuk az első 3 órás alkalmat a Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének tartandó üzleti alapozó kurzusunkból.

Karrier

Nyitott pozíciók a Vialtoban! Nézd meg, kiket keresünk aktuálisan! Hátha pont te leszel a következő tanácsadó a Vialtoban!

Vállalati Innováció Konferencia

Ami digitalizálható, azt digitalizálni is fogják. A kérdés csak annyi, hogy te min változtatsz? (17.05.05., Magyar Telekom Székház)

Exportfejlesztési pályázat ITC cégeknek

 

Megnyílt a GINOP-3.1.2-8.2.4-16 pályázat "Az Infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása" címmel!

A tanácsadóink segítenek a pályázat megfelelő szakmai tartalomának elkészítésében, valamint a külföldi piacralépéshez szükséges felkészülésben.

 

Az Év Esetoldója Verseny – 2017

 

Szakmai zsűri, valós nagyvállalati cég aktuális stratégiai kérdését célzó esettanulmány, egész napos kihívás és folyamatosan változó feltételek – idén is ez várta a tanév során legjobbnak bizonyuló esetmegoldókat a 4. Év Esetoldója Versenyen.

Azerbajdzsáni e-Mezőgazdaság projektünk

A Vialto Consulting vezette konzorcium dolgozik azon, hogy EU támogatással fejlődjön az e-Mezőgazdaság Azerbajdzsánban.

A projekt célja, hogy Azerbajdzsán vidéki területein is javuljon az életminőség, aminek az eléréséhez nélkülözhetetlen az átlátható és igazságos agrártámogatási rendszer kialakítása.

Társadalmi szerepvállalás

Már hagyománnyá vált a Vialtoban a társadalmi szerepvállalás keretében megvalósított jótékonysági munka.

Nemzetközi szakértőknek

Vialto is constantly looking for highly experienced experts with specific knowledge for its international projects. Click on the map to see the current opportunities!

ISO 9001 audit : kiváló eredmény

 

Az SGS Hungaria független szakértői idén is megerősítették, hogy a Vialto belső folyamatai kiválóan megfelelnek az ISO 9001 minőségügyi szabvány elvárásainak is.

Tovább olvasom

Informatikai Fejlesztés az Üzletviteli Tanácsadás Magasabb Szintre Emelése

A Vialto 2011-ben sikerrel pályázott az "Informatikai Fejlesztés az Üzletviteli Tanácsadás Magasabb Szintre Emelése" projektre. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (közreműködő szervezet: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.) által kiírt pályázat az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Tovább olvasom
1122 Budapest,
Maros utca 19-21. VI. em.
Cégjegyzékszám:
01-09-706440
Adószám:
12849675-2-41
E mail:
info@vialto.hu
Telefon:
+36 1 412 4455
Fax:
+36 1 412 4456
Elküldés